Šinigoj Igor s.p., Ulica Andreja Kumarja 13, 5000 Nova Gorica   Slovensko SI  Deutsch DE

Samorazlivni estrihi - tlaki na bazi cementa

Samorazlivni samoizravnalni estrih Grigolin AR 109AR 109 - Klasični samoizravnalni estrih

Opis
Pripravljena suha mešanica na osnovi izbranega agregata z ustrezno porazdeljeno frakcijo, posebnih hidravličnih veziv in posebnih dodatkov.

Uporaba
AR 109 je samoizravnalni estrih, primeren za izdelavo podlag, na katere se kasneje položijo keramične ploščice, tapison, parket, linolej, laminat, ki so namenjeni bivalni in poslovni rabi. Postavi se lahko na podlage iz lahkega betona, eskpandiranega betona in cementne estrihe na splošno, pri čemer mora biti estrih odmaknjen s parno zaporo in spoji za zaščito roba. Za polaganje na talno ogrevanje ali za ostale podlage nas kontaktirajte za več informacij.

 

Samorazlivni samoizravnalni estrih Grigolin AR 97AR 97 - Samoizravnalni estrih

Opis
Pripravljena suha mešanica na osnovi izbranega agregata z ustrezno porazdeljeno frakcijo, posebnih hidravličnih veziv in posebnih dodatkov.

Uporaba
AR 97 je samoizravnalni estrih, primeren za izdelavo podlag, na katere se kasneje položijo keramične ploščice, tapison, parket, linolej, laminat, ki so namenjeni bivalni in poslovni rabi. Postavi se lahko na podlage iz lahkega betona, eskpandiranega betona in cementne estrihe na splošno, pri čemer mora biti estrih odmaknjen s parno zaporo in spoji za zaščito roba. Estrih je posebej primeren za polaganje na talno ogrevanje. Za ostale podlage nas kontaktirajte za več informacij.

 

 

 

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.